TROBADES "Servites de Catalunya"


TROBADES
Pregària Inicial de Petició de Llum i Gràcia amb motiu de la celebració de les Trobades de Fraternitats “Servites de Catalunya”
Dirigiu Senyor la vostra mirada sobre aquesta família que, confiant en Vós, es disposa a celebrar un moment d’intensa convivència fraterna, i una trobada de revisió del seu compromís evangèlic. 
Susciteu en nosaltres la capacitat de sentir la veu de l’Esperit i d’acollir amb fe la vostra Paraula; renoveu-nos l’ideal de servei, l’amor per la justícia i l’entusiasme apostòlic. 
Assistiu i santifiqueu els germans que participem en aquesta Trobada de Fraternitats “Servites de Catalunya”, doneu-nos prudència per a judicar, fermesa per a decidir, saviesa per a discernir i clarividència per a preveure. 
Que res no pertorbi la concòrdia i que la diversitat d’opinions esdevingui comunió de propòsits; que plens d’amor vers les tradicions dels nostres pares, i sensibles als signes dels temps, ens preocupem veritablement pel bé de les Fraternitats del Consell. 
Que experimentem la presència maternal de la Verge, nostra Senyora, i que per la nostra oració, feta eficaç mitjançant la vostra gràcia, ens acompanyi per tal que sigui profitós el nostre treball, ple de joia el servei al l’Església i al món, i veritable el testimoni d’amor a Vós i als homes. 
Per Crist, Senyor nostre. Amén. 
ENLLAÇOS AMB LES PÀGINES DE TROBADES
>XXV TROBADA Montserrat 2020 25 aniversari - 1 de març
>XXIV TROBADA Mataró 2019 325 aniversari - 10 de març

>XXIII TROBADA Lleida 2018 300 aniversari


>XX TROBADA Moià 2015
XIX TROBADA Montserrat 2014>XV Trobada 2011 Caldes de Montbui 


Galeria fotogràfica del 300 aniversari a la seva pàgina web
presidits per Prior General de l'Orde Servita


PROPERES TROBADES
>XXVI TROBADA Alpicat 2021
21 de febrer

>XXVII TROBADA Badalona 2023 19 març (Sant Josep)

300 de la Congregació Badalonina


>XXVIII TROBADA Bellpuig 2024