AGRUPACIÓ DE CASTELLTERÇOL
Mare de Déu dels Dolors de Castellterçol
CastellterçolParròquia de Sant Fruitós de Castellterçol
>Bisbat de Vic - Arxiprestat del Moianès


XXIII TROBADA 2018 a Lleida - Diumenge 18 de febrer - 1r de Quaresma.

Presidits per Fra Gottfried M. Wolff, Prior General de l’Orde dels Servents de Maria, va tenir lloc el 1r. Homenatge d'agraïment, promogut i organitzat per l’Agrupació de la Mare de Déu dels Dolors de la Parròquia de Sant Fruitós de Castellterçol, homenatjant amb aquest placa de record a la Sra. ROSA CANET I GAROLERA, en reconeixement a la seva aportació d’excel·lència per la creació i continuïtat de l’Agrupació


.
Fra Gottfried M. Wolff, Prior General de l’Orde dels Servents de Maria, lliura la placa a la Sra. ROSA CANET, felicitant-la entre els aplaudiments de l’Assemblea


AGRUPACIÓ DE LA MARE DE DÉU DELS DOLORS

   DE LA PARRÒQUIA DE SANT FRUITÓS DE CASTELLTERÇOL


MEMÒRIA GESTIÓ 2013-2014

Any rere any, l’Agrupació aconsegueix noves fites amb el finançament dels donatius de les butlletes de Nadal, venudes als municipis de Bigues i Riells, Calders, Castellcir, Castellterçol, Granera, Granollers,  Mataró,  L’Estany, Moià, Sant Feliu de Codines i Sant Quirze de Safaja. Els 100 blocs amb un total de 2500 participacions han estat repartits a 83 establiments comercials i 17 voluntaris particulars.

Dels ingressos rebuts en aquesta gestió s’han destinat a les despeses habituals de cada exercici i amb caràcter excepcional a les següents actuacions:

ü Neteja a la Parròquia Sant Fruitós: 2 actuacions a l’any a càrrec del voluntariat. 

ü Neteja a l’església Sant Francesc: 2 actuacions a l’any a càrrec del voluntariat.

ü Adequació espai de la capella de la Mare de Déu dels Dolors (Parròquia de Sant Fruitós): instal·lació nova il·luminació per l’import de 1172,73€. Altres accions i de forma desinteressada econòmicament: pintar les parets del contorn a càrrec del Sr. Lluís Montañá i  construir la jardinera de fusta a càrrec del Sr Juan Aladid 

ü Canvi ornamental del vestuari de la Mare de Déu dels Dolors. S’ha bescanviat les puntes de les següents peces: tovalloles falda i creu, maniguins, cara i coll. Cost del material: 75€. Les feines de fer les puntes a càrrec de la Sra Carme Tarté i cosir-les a càrrec de la Sra Carme Forcada s’han realitzat de forma desinteressada econòmicament. 

ü Millora del pas de la Mare de Déu dels Dolors: s’ha pintat la superfície superior del pas (base de suport) a càrrec del Sr Alfons Díaz i de forma desinteressada econòmicament. A més, s’ha renovat la peça negra que cobria aquesta base per un import de 32€.

Convé agrair l’ajuda dels comerços en la venda de la loteria, la tasca dels portadors del pas, a les persones que contribueixen en la millora de la processó (fotògraf, perruquera,  campaners, cosidores,  venedores de loteria...)  i a les aportacions de les administradores que mensualment, i enguany també per la Setmana Santa,  han fet el guarniment floral a la nostra Mare de Déu.


Actualitzat: 24 desembre 2022