EXEMPLES A SEGUIR


“EXEMPLES A SEGUIR” 


"SEMBRAR"
Constatant que a les Reunions Pelegrines van sorgint diverses aportacions de les Fraternitats, que son una valuosa “SEMBRA” d’un petit però molt bon “EXEMPLE A SEGUIR”, a la Reunió Pelegrina d'Amer del 12 de maig del 2018, la Comissió Permanent  va decidir recollir-les i publicar-les al Blog en una pàgina nova amb aquest títol, amb la finalitat de donar-les a conèixer a les Fraternitats, per si conèixer-los i si s’escau imitar-los, els pot ser profitós a les Juntes, i presentar la pàgina a l’aprovació de la Comissió Permanent a la Reunió Pelegrina del  6 d’octubre a Valls, sempre oberta a la seva actualització permanentment afegint els “EXEMPLES A SEGUIR” que vagin sorgint en el futur. 
 
1. Aportació de la Congregació de Sitges
Tots els divendres de l’any, celebren la Missa en sufragi pels difunts de la Congregació i el rés de la “Corona dels Set Dolors de Maria”. 
A ben segur que als congregants que hi participen, aquest fet els referma la seva devoció  a la Verge Dolorosa, el seu compromís apostòlic, la seva perseverança i molts d'altres valors...


2. Aportació de la Congregació d’Amer 
Des de fa pocs anys, atenent un suggeriment del rector, a la missa del septenari dels Dolors del dilluns, dimarts i dimecres previs al Divendres de Dolor, la homilia  la fa una mare (cada dia una diferent) reflexionant sobre un dels Set Dolors de Maria, i cada any es preveu que siguin altres mares les que vagin fent l’experiència.
A ben segur que elles superen la recança a parlar obertament a tothom dels Dolors de la Mare, i la resta sen meravellen.3. Aportació de la Congregació de Bellpuig 

La Congregació de Bellpuig han publicat una edició de La Corona dels Set Dolors de Maria amb el text actualitzat, i en format “de butxaca” plegat “acordió”, per facilitar als devots que el tinguin a ma i puguin resar-lo en qualsevol moment en part o del tot.

Considerant que aquest detall de la Congregació de Bellpuig és un bon exemple a seguir, ho publicarem a aquesta pàgina, perquè tothom ho pugui tenir present Permanentment,
Més endavant podrem disposar del format d’arxiu adient per a imprimir-lo, amb la possibilitat de personalitzar-ho amb  el títol i la imatge de cada Fraternitat. Si teniu interès en que us l'enviem adreceu-vos a servitesdecatalunya@gmail.com.


Actualització: 30 desembre 2022